btw turnhout         

Resultaten voor btw turnhout

Contact FOD Financiën.
02 572 57 57 normaal tarief privacy. Voor alle eenvoudige vragen of technische vragen over onze e-services: elke werkdag van 8u30 tot 17 uur. Voor alle ingewikkelde vragen die een inzage in uw persoonlijk dossier vereisen, neemt u best contact op met uw lokaal kantoor.
Huybreckx NV BE 0404.157.725 Turnhout.
Met een login downloadt u het benchmarkrapport. Download Trends Top Benchmarks voor Huybreckx. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Turnhout. Met een login voegt u een bedrijf, sector of postcode toe aan uw alertservice.
Nuttige links voor bedrijven AB Partners accountants Limburg.
AB PARTNERS Aalst Genk Oudenaarde Brakel Ronse Turnhout Waas Dender Waregem. Doorzoek de website.: Hoe kunnen wij u helpen? Mijn zaak opstarten. Mijn zaak laten groeien. Mijn zaak optimaliseren. Mijn zaak beëindigen of overdragen. Doorlichting derde partijen. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Oudenaarde Brakel Ronse. Op de site van De Nationale Bank van België kan je de jaarrekeningen opzoeken. Een IBAN berekenen. Voor België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en nog vele andere landen. Op de website van Vanhecke kan u financiële informatie vinden over de meeste bedrijven in België. Kruispuntbank van ondernemingen. Controle buitenlands BTW-nummer. Zoek uw BTW-controlekantoor. Op de site van het Belgisch Staatsblad kan je de publicaties van vennootschappen terugvinden. Berekening gestructureerde mededeling. Bereken je gestructureerde mededeling voor betalingen aan BTW of belastingen met behulp van je BTW-nummer.
BTW NUMMER BEDRIJFSINFORMATIE BTW-NUMMERS BEDRIJVEN BELGIE BELGISCHE.
Financiën vordert btw terug Turnhout Gazet van Antwerpen.
De federale overheidsdienst stelde daarbij vast dat de vzw de voorbije drie jaar onterecht btw had gerecupereerd voor de ijspiste op de Grote Markt tijdens de eindejaarsperiode. Je kan enkel btw terugvorderen op een commerciële activiteit waarvoor btw ontvangen en betaald wordt, verklaart voorzitter Nik Tuytelaers van vzw Toerisme Turnhout.
De btw-identificatie Ondernemingen Zelfstandigen Home.
Dit is de algemene regeling voor alle btw-belastingplichtigen die geen andere regeling hebben. De ondernemingen moeten een maandelijkse aangifte indienen voor de handelingen van de voorbije maand. De ondernemingen waarvan de jaarlijkse omzet niet groter is dan 2.500.000 euro excl. btw kunnen een driemaandelijkse aangifte indienen uitzondering: de limiet bedraagt 250.000 euro excl.
Kantoren FOD Financiën.
Voor de personenbelasting: u vindt de gegevens van het belastingkantoor berekening van de belasting, het infocenter betaling of terugbetaling van de belasting en de informatie over het indienen van een bezwaarschrift terug op de tweede pagina van uw aanslagbiljet. Op een normale brief: u vindt de gegevens onderaan de pagina.

Contacteer ons