btw turnhout         

Op zoek naar btw turnhout?

Contact FOD Financiën.
Voor vragen over douane en accijnzen of technische vragen over de geïntegreerde douanesystemen: contacteer de Algemene Administratie Douane en Accijnzen. In geval van een blijvend geschil met een dienst van de FOD Financiën. Voor inkomstenbelastingen is dit NA het indienen van een bezwaar of verzoek tot ambtshalve ontheffing zie pag.
Huybreckx NV BE 0404.157.725 Turnhout.
Met een login downloadt u het benchmarkrapport. Download Trends Top Benchmarks voor Huybreckx. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Turnhout. Met een login voegt u een bedrijf, sector of postcode toe aan uw alertservice.
Nuttige links voor bedrijven AB Partners accountants Limburg.
AB PARTNERS Aalst Genk Oudenaarde Brakel Ronse Turnhout Waas Dender Waregem. Doorzoek de website.: Hoe kunnen wij u helpen? Mijn zaak opstarten. Mijn zaak laten groeien. Mijn zaak optimaliseren. Mijn zaak beëindigen of overdragen. Doorlichting derde partijen. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Oudenaarde Brakel Ronse. Op de site van De Nationale Bank van België kan je de jaarrekeningen opzoeken. Een IBAN berekenen. Voor België, Duitsland, Oostenrijk, Spanje en nog vele andere landen. Op de website van Vanhecke kan u financiële informatie vinden over de meeste bedrijven in België. Kruispuntbank van ondernemingen. Controle buitenlands BTW-nummer. Zoek uw BTW-controlekantoor. Op de site van het Belgisch Staatsblad kan je de publicaties van vennootschappen terugvinden. Berekening gestructureerde mededeling. Bereken je gestructureerde mededeling voor betalingen aan BTW of belastingen met behulp van je BTW-nummer.
BTW NUMMER BEDRIJFSINFORMATIE BTW-NUMMERS BEDRIJVEN BELGIE BELGISCHE.
Financiën vordert btw terug Turnhout Gazet van Antwerpen.
30/07/2008 om 2003.: Turnhout De federale dienst financiën heeft bijna 30.000 euro teruggevorderd van de vzw Toerisme Turnhout. Dat bedrag komt overeen met de btw die de vereniging de voorbije jaren had gerecupereerd voor de ijspiste op de Grote Markt.
De btw-identificatie Ondernemingen Zelfstandigen Home.
Dit is de algemene regeling voor alle btw-belastingplichtigen die geen andere regeling hebben. De ondernemingen moeten een maandelijkse aangifte indienen voor de handelingen van de voorbije maand. De ondernemingen waarvan de jaarlijkse omzet niet groter is dan 2.500.000 euro excl. btw kunnen een driemaandelijkse aangifte indienen uitzondering: de limiet bedraagt 250.000 euro excl.
Kantoren FOD Financiën.
De kantoren van de Administratie Particulieren. Onder andere voor de aangifte in de personenbelasting voor particulieren. De kantoren van de Administratie Kleine en Middelgrote Ondernemingen KMO. Onder andere voor de aangifte in de personenbelasting, vennootschapsbelasting of btw voor KMOs en zelfstandigen.

Contacteer ons