bibliotheek turnhout         

Meer resultaten voor bibliotheek turnhout

Flyer Bibliotheek Turnhout Evalala.
Geen producten in de winkelmand. Flyer Bibliotheek Turnhout. Deze flyer voor de bibliotheek van Turnhout maakte ik om het tweewekelijks voorleeshalfuurtje te promoten. Op het witte gedeelte werd dan telkens de eerstvolgende voorstelling opgeschreven. Illustraties Kinderkamer droge naald. 32 472 923 875 info@evalala.be.
Bibliotheek Turnhout leent tijdschriften uit en ontsluit dig. Turnhout Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Turnhout jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Bibliotheek Turnhout leent tijdschriften uit en ontsluit digitaal krantenarchief. 24/02/2014 om 1138: door Wendy Luyks Print Corrigeer. Turnhout De bibliotheek van Turnhout leent haar tijdschriften uit.
Bibliotheek Turnhout Agentschap voor Natuur en Bos.
Home Bibliotheek Turnhout. Raad als eerste aan. De openbare bibliotheek van Turnhout. Kasteeldreef 10, 2300 Turnhout Contact. Telefoon: 014 47 22 41. Raad als eerste aan. Natuur en Bos maakt gebruik van noodzakelijke cookies om jouw surfervaring op onze website te optimaliseren.
Bibliotheek van Hivset te Turnhout Hivset.
Heb je suggesties in verband met de werking van de bibliotheek of vind je dat sommige dingen beter kunnen, laat het ons dan weten. Herentalsstraat 70 2300 Turnhout 014 47 13 00 Intern nr. E-mails: jan.godecharle@hivset.be, koen.vanstiphout@hivset.be en kasper.snoecx@hivset.be. 2300 Turnhout Belgiƫ.
Punten sparen in Bibliotheek Turnhout Turnhout UiT in Turnhout.
Punten sparen in Bibliotheek Turnhout. Lezing of congres. Bibliotheek Turnhout Kasteeldreef 10, 2300 Turnhout. Maandag van 1100: tot 2000.: Dinsdag donderdag van 1100: tot 1900.: Vrijdag zaterdag van 1100: tot 1700.: Spaar punten met je UiTPAS wanneer je een bezoek brengt aan Bibliotheek Turnhout.
Nieuwe bib aan Warande klaar tegen 2021 Turnhout Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Wiggenraad Het voorste blok van de maquette is de uitbreiding van de bibliotheek. Achteraan is de schouwburg. TURNHOUT De bibliotheek in Turnhout verhuist over vijf jaar terug naar De Warande. Het ontwerp dat daarvoor het voorbije jaar werd uitgewerkt, is klaar.
Openingsuren Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout te Turnhout Kasteeldreef 10.
Jouw openingsuren toevoegen? Openingsuren Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout te Turnhout. Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout. Auteur: Steven Reynders. Klik hier en geef een seintje! Openbare Bibliotheek Kalmthout. Bibliotheek Lode Zielens. Bibliotheek De Dijk Sint-Pieters. Bibliotheek De Zorge Sint-Kruis. Bibliotheek Sint-Thomas Sint-Kruis.
Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! werken Creatief Schrijven.
Scherpt je talent. Home Activiteiten Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! Ga terug Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! 3 tot 30 november 2015. De bibliotheek van Turnhout zet haar unieke samenwerking met de gevangenissen van de Noorderkempen in de kijker. Tentoonstelling in de bibliotheek.
Kilometers lezen voor anderstaligen.
Zo wordt de vertrouwdheid met de Nederlandse taal groter en komen grote of kleine inburgeringshindernissen aan bod. Kilometers Lezen is een gezamenlijk project van de bibliotheek van Turnhout en het Centrum voor Basiseducatie. Vrijwilligers begeleiden anderstalige volwassenen in de bibliotheek om hen vlot te leren lezen.
Bibliotheek Turnhout Thomas More.
van donderdag 27 augustus tot begin van het academiejaar: maandag tot vrijdag van 9u00 16u00. Nog niet zeker wat je wil studeren? Zoek een professionele bachelor. Zoek een bachelor-na-bachelor. Zoek een postgraduaat. Zoek een vorming of nascholing. Over Thomas More.
Openingsuren bib Turnhout Gazet van Antwerpen.
11/06/2014 om 2003: door redactie. Turnhout De openbare bibliotheek zal vanaf september andere openingsuren hebben. Van maandag tot en met zaterdag gaat de bib om 11u open. Op maandag blijft de lange avond tot 20u, dinsdag tot en met donderdag sluit de bib om 19u.

Contacteer ons