bibliotheek turnhout         

Meer resultaten voor bibliotheek turnhout

Catalogus bibliotheek Gemeente Oud-Turnhout.
Sociale diensten OCMW. Minder Mobielen Centrale. Sociale en bejaardenwoningen. Geïntegreerd breed onthaal GBO. De gele doos voor 65-plussers. Bewegen op verwijzing BOV. Bouwen en wonen. Opritten en overwelving van grachten. Keuring privé waterafvoer. Waarborg schade openbaar domein. Wonen Stadsregio Turnhout.
Digidak digidak registratiesysteem. Turnhout Bibliotheek Digidak.
maandag 21 september 2015 van 13u30 tot 16u30. Wanneer u op de wachtlijst staat voor een cursus, zal u persoonlijk gecontacteerd worden. De inschrijfmomenten van de wachtlijst vallen niet samen met de andere inschrijfmomenten. Initiaties in Turnhout. Openbare bibliotheek Turnhout.
Flyer Bibliotheek Turnhout Evalala.
Geen producten in de winkelmand. Flyer Bibliotheek Turnhout. Deze flyer voor de bibliotheek van Turnhout maakte ik om het tweewekelijks voorleeshalfuurtje te promoten. Op het witte gedeelte werd dan telkens de eerstvolgende voorstelling opgeschreven. Illustraties Kinderkamer droge naald. 32 472 923 875 info@evalala.be.
Bibliotheek Turnhout leent tijdschriften uit en ontsluit dig. Turnhout Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Turnhout jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Bibliotheek Turnhout leent tijdschriften uit en ontsluit digitaal krantenarchief. 24/02/2014 om 1138: door Wendy Luyks Print Corrigeer. Turnhout De bibliotheek van Turnhout leent haar tijdschriften uit.
Bibliotheek Turnhout Agentschap voor Natuur en Bos.
Home Bibliotheek Turnhout. Raad als eerste aan. De openbare bibliotheek van Turnhout. Kasteeldreef 10, 2300 Turnhout Contact. Telefoon: 014 47 22 41. Raad als eerste aan. Natuur en Bos maakt gebruik van noodzakelijke cookies om jouw surfervaring op onze website te optimaliseren.
Bibliotheek van Hivset te Turnhout Hivset.
Heb je suggesties in verband met de werking van de bibliotheek of vind je dat sommige dingen beter kunnen, laat het ons dan weten. Herentalsstraat 70 2300 Turnhout 014 47 13 00 Intern nr. E-mails: jan.godecharle@hivset.be, koen.vanstiphout@hivset.be en kasper.snoecx@hivset.be. 2300 Turnhout België.
Bibliotheek Turnhout 1207.be.
Terug naar resultaten. Bibliothekenmediatheken, en ludotheken in Turnhout, Gemeentebesturen in Turnhout. Kasteeldreef 10, 2300 Turnhout. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Bibliotheek in 2300 Turnhout.
Nieuwe bib aan Warande klaar tegen 2021 Turnhout Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Wiggenraad Het voorste blok van de maquette is de uitbreiding van de bibliotheek. Achteraan is de schouwburg. TURNHOUT De bibliotheek in Turnhout verhuist over vijf jaar terug naar De Warande. Het ontwerp dat daarvoor het voorbije jaar werd uitgewerkt, is klaar.
Openingsuren Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout te Turnhout Kasteeldreef 10.
Jouw openingsuren toevoegen? Openingsuren Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout te Turnhout. Stedelijke openbare bibliotheek Turnhout. Auteur: Steven Reynders. Klik hier en geef een seintje! Openbare Bibliotheek Kalmthout. Bibliotheek Lode Zielens. Bibliotheek De Dijk Sint-Pieters. Bibliotheek De Zorge Sint-Kruis. Bibliotheek Sint-Thomas Sint-Kruis.
Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! werken Creatief Schrijven.
Scherpt je talent. Home Activiteiten Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! Ga terug Bibliotheek Turnhout exposeert PAROL! 3 tot 30 november 2015. De bibliotheek van Turnhout zet haar unieke samenwerking met de gevangenissen van de Noorderkempen in de kijker. Tentoonstelling in de bibliotheek.
Kilometers lezen voor anderstaligen.
Zo wordt de vertrouwdheid met de Nederlandse taal groter en komen grote of kleine inburgeringshindernissen aan bod. Kilometers Lezen is een gezamenlijk project van de bibliotheek van Turnhout en het Centrum voor Basiseducatie. Vrijwilligers begeleiden anderstalige volwassenen in de bibliotheek om hen vlot te leren lezen.

Contacteer ons