goedkope kapper turnhout         

Resultaten voor goedkope kapper turnhout

Kapsalons dames Turnhout goudengids.be.
112 resultaten voor kapsalons dames Turnhout. Renier Sniedersstraat 99. Gesloten Dinsdag 830: 1800.: Kapsalons Dames, Kappersbenodigdheden, Haarstylisten, Kleuradvies, Sassoon, Moroccanoil, Redken, Biokleuring, Haarextensies, Balayage, Opsteekkapsels, Bruidskapsels, Brushen, Haarkleuring, Extensies. Gesloten Dinsdag 800: 1800.: Pruiken haarwerken, Kapsalons Dames, pruiken, Alopecia, Pruiken, Haarverzorging, Herenkappers, Thuis, Geschenkbon, Haarverzorgingsmiddelen, Kappers, Kleur stijladvies, Kapper, Kapsalon, Dames kapsalon, Heren kapsalon, Extension, Haarverzorgingsmiddelen, Kleur stijladvies, Haarextensies, Balayage, Opsteekkapsels, Bruidskapsels, Brushen, Haarkleuring, Borstelwerken, Kapper, Pruiken, L'Oréal, Pony, Kapsalon, Bancontact.
Openingsuren Turnhout KREATOS.
Wie zijn wij? In de strijd tegen het corona-virus en om al onze klanten en medewerkers te beschermen, sluiten alle KREATOS salons tot nader order. Wij hopen dat deze maatregel van korte duur is en hopen binnenkort iedereen opnieuw in onze vestigingen te begroeten. K REATOS Turnhout.
New Vision Haarstudio Oud-Turnhout.
Kapsalon New Vision. Bij kapsalon New Vision in Oud-Turnhout kan je terecht kan voor een nieuwe look, een kleurverandering, make-over en een boost voor jouw zelfvertrouwen! Met onze jarenlange ervaring in kleur en snit geven we je de look die bij je past.
Coupe Pure.
830: u / 1700: u. Klik hier om te reserveren via Optios. Nieuwe Kaai 25/8 2300 Turnhout. 014 42 83 54. Wij luisteren graag naar u! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Voornaam Achternaam Email-adres.
Kappers in Turnhout Yelp.
Als je een laptop of tablet gebruikt, kan het helpen om die te verplaatsen en het opnieuw te proberen of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres. Airconditioning en verwarming. Schrijf een review. Beauty en spa's.' Beste Kappers in Turnhout.
Welkom bij Creato haaratelier de kapperszaak waar je je meteen thuis voelt.
Ma Zo gesloten. De kapper voor hem, haar en de kids. Kelly en haar team heten U van harte welkom op de website van Creato. Wij zijn gelegen in de Turnhoutse kempen en staan bekend als de kapperszaak voor het ganse gezin.
Haarstudio Figaro Haarstudio Figaro.
Kapper voor dames en heren in Turnhout. Voor en na. Welkom bij Haarstudio Figaro. Figaro komt van Il barbiere di Siviglia ofwel de barbier van Sevilla, hij is de kapper uit de opera van Gioacchino Rossini. Mijn vader, Jos Machielsen, die de zaak stichtte, koos deze naam omdat toen het kapsalon enkel een herenkapsalon was.
Kapsalon MAXIM. Maxim.
Gemeentestraat 18 Renier Sniedersstraat 8 2300 Turnhout T. 014 41 23 58. webdesign hosting: www.prospector.be. Welkom bij kapper Maxim! Een trendy kapsel, een goede brushing, de juiste haarkleur, het klinkt u allemaal bekend in de oren. Wie meer wil vindt bij Maxim, een onberispelijke service door kappers met passie.
RED Turnhout Kapsalon met verven in Turnhout Red.
Noxa.
Vandaag moest" ik uitzonderlijk naar het werk om de fiscale fiches te plooien en op te sturen. Dat zijn meer dan 1500 pagina's' voor / 300 brieven, die ga ik dus niet thuis afdrukken en alle 300 manueel be-postzegelen en naar de pos.

Contacteer ons