vk turnhout         

Meer resultaten voor vk turnhout

Vertrouwenscentrum Antwerpen.
Turnhout Tigers.
Na de sluiting van de ijsbaan op de Everdongenlaan hebben wij met zijn allen gezocht naar een oplossing. Door de tijdsdruk was dit geen eenvoudige opgave. Na samen gezeten te hebben met het schepencollege van Turnhout, zijn wij van mening dat een tijdelijke ijsbaan voor dit seizoen geen haalbare optie meer is.
Kind In Nood Kempen Welzijnszorg Kempen.
Kind in Nood Kempen zorgt samen met VK Antwerpen voor een antennedienst in Turnhout waar hulpverleners en burgers terecht kunnen. Kind in Nood Kempen is een samenwerking tussen de Christelijke Mutualiteit, De Voorzorg, de 27 OCMWs uit de regio en Welzijnszorg Kempen.
IN BEELD. Turnhawt leeft dankzij VK De Jantjes Turnhout Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Turnhout jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Turnhawt leeft dankzij VK De Jantjes. Al voor de vierde keer organiseerde voetbalclub VK De Jantjes hun Familiedag zonder grenzen. Onder het motto Turnhawt Leeft streden ploegen van minstens acht personen tijdens tien grappige en gewaagde proeven voor de felbegeerde trofee.
Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Turnhout Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie.
Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Turnhout. Het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling VK is een centrum waar iedereen die ongerust is over een kind of een gezin terecht kan. Deze ongerustheid kan gaan over geweld, mishandeling, verwaarlozing en/of misbruik. Op het VK werkt een team van maatschappelijk werkers, psychologen, pedagogen en artsen.
Contact Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen.
Toon in Google maps. Maurits Sabbestraat 119, 2800 Mechelen. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze dienst is gelegen aan de achterzijde van het oud moederhuis: achteraan de meest linkse deur. Toon in Google maps. Koningin Astridlaan 54, 2300 Turnhout.
Vertrouwenscentrum Kindermishandeling VK Turnhout Hulpkompas. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling VK Turnhout Hulpkompas.
Skip to content. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling VK Turnhout. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling VK Turnhout. Een VK is een aanspreekpunt voor alle mogelijke situaties van geweld op kinderen. De meldingen kunnen komen van hulpverleners alsook van burgers die al dan niet verwezen zijn door het meldpunt 1712.

Contacteer ons